Veldhuizen Installatiebedrijf W van, Nunspeet

Veldhuizen Installatiebedrijf W van
Pascalweg 15
8071 SE Nunspeet
Gelderland
Neem vandaag contact op
geactualiseerd meer dan 6 maanden geleden Yext PowerListings

Economische Info

KvK-nummer
08077355

Beschrijving

In 1973 startte William van Veldhuizen het huidige installatiebedrijf in Terschuur. Door een groeiend aantal klanten en om regionale spreiding te kunnen bieden, opende hij eind jaren tachtig een extra vestiging in Nunspeet. Op dit moment werken bij het bedrijf twintig professionals en als het nodig is worden externe specialisten ingehuurd. In de jaren zeventig draaide de werkzaamheden vooral om de gangbare gas-, water- en elektra-installaties. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist die, met alle discipline onder één dak, vrijwel elke uitdagende installatieklus aanneemt.

Wij zijn continu op zoek naar verbeteringen en innovaties, zowel op productniveau als in onze dienstverlening. Zo waren wij in het verleden de eerste leverancier van vloerverwarming voor zeugenstallen. Later leverden we zonne-energie voor kalverenstallen. Tegenwoordig zijn we een expert op het gebied van warmtepompen. Met deze techniek hebben wij één van de krachtige en efficiënte mogelijkheden op het gebied van duurzame energie in huis.

Installatiebedrijf Van Veldhuizen verleent service en onderhoud aan alle warmtepompinstallaties en bronsystemen bij woningen of utiliteitsgebouwen. Het maakt niet uit of deze door ons zelf zijn geplaatst of niet. Door de jarenlange ervaring met dergelijke systemen hebben wij altijd een oplossing. Neem contact op met onze centraal gelegen vestigingen in Terschuur en Nunspeet.

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.
Stuur een e-mail of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Ons bedrijf is tevens onze landelijk Nibe servicepartner – één van de vooraanstaande merken warmtepompen – zodat wij vrijwel alle onderdelen op voorraad hebben liggen.


Trefwoorden:
Reparatie, Bedrijven, Begane Grond, Alleen op Afspraak, Gratis Offerte, Toegankelijk voor Rolstoelen, Sanitair, Installatietechniek, Dakbedekking, Honden Toegestaan, Airconditioning, Koeltechniek, Vloerverwarming, Geen Voorrijkosten, Ventilatie, Cv Installatie, Particulier, Gasapparatuur, Luchtbehandeling, Storingsdienst, Nefit, Zonnepanelen, Combiketel, Radiatoren, Leidingwerk, Waterleiding, Warmtepomp, Boiler, Thermostaat, Weekendservice, Cv Ketel, Gasleiding, Geiser, Led Verlichting, Ventilatiesystemen, 24 Uurs Service, Designradiator, Decorradiator, Zonne Energie, Hoog Rendement Hr Ketel, Gaskachels, Verbeterd Rendement Vr Ketel, Cv Onderhoud, Moederhaard, Onderhoudscontract Cv, Hydrofoorinstallatie, Aardwarmtetechniek, Gas en Watertechniek, Hybride Cv Ketel
Categorieën
Verwarming
Veldhuizen Installatiebedrijf W van zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Veldhuizen Installatiebedrijf W van!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken
Facebook

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. Industrieweg 5
  8084 GS  'T Harde
 2. Gentiaan 25
  8096 XX  Oldebroek
 3. Zuiderzeestraatweg 136-A
  8096 CD  Oldebroek
 4. KRACHTENVELD 18
  3893 CD  Zeewolde
 5. Hoge Eng-West 1
  3882 TP  Putten
 6. Voskuilerdijk 20
  8094 PW  Hattemerbroek
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken